50 éves az ORIFLAME a világon!
Az 50 éves Jubileumi év alkalmából, minden új szépségtanácsadónak ajándékkal kedveskedünk

Az Oriflame a világon már több 1000 embernek változtatta meg az életét!
Szeretném, ha Te is csatlakoznál hozzánk, és megtapasztalnád milyen egy 10 éve dinamikusan fejlödő csapatban lenni! Célom, hogy minél többen saját Oriflame kódszámmal rendelkezzetek, és használjátok ki az Oriflame nyújtotta lehetőségeket. Valósítsátok meg az álmaitokat velünk!
Aki Oriflame kódszámmal rendelkezik számtalan előnyben részesül. Nem csak 20%-kal olcsóbban tudtok hozzájutni a termékekhez, hanem rendeléseitek után Start Program-os és szponzori ajándékokkal is jutalmazunk.

További pénzkereseti lehetőséget is biztosít mindenki számára az Oriflame. Azáltal, hogy Neked saját kódszámod van, Te is elkezdheted tovább ajánlani az Oriflame tagságot. Ezzel elindítottad a saját csapatod felépítését, és a forgalmatok után a cég pénzzel jutalmaz. Minél több embernek készíted el az Oriflame kódszámot, annál nagyobb összegre tehetsz szert. A kódszám elkészítése ingyenes. Pár adat kitöltésével megküldjük részedre a saját nevedre szóló egyedi Oriflame kódszámodat. További információkat email-ben fogsz kapni!

A kódszámod mellé katalógust kapsz ajándékba, amit postán küldök el Neked!