Az Oriflame többféle jövedelemszerzési lehetőséget kínál Önnek…

Keressen pénzt azzal, hogy a termékek kedvezményes áron történő megvásárlásával azonnal megtakarít
Ha csak most kezdte el a munkát, most lett Szépségtanácsadó, a katalógusban szereplő árhoz képest kedvezményes áron vásárolhatja meg a termékeket.

Keressen pénzt azzal, hogy megmutatja a katalógust, eladásai után így többletjövedelemhez
Az első bevétel az ajánlott termékekből és a vevők kiszolgálásból származik. Eladásai után azonnal 25%-os haszonra tesz szert.

Csapatépítés
Az Oriflame-ben mások BELÉPTETÉSÉVEL (szponzorálásával) határtalan bevételekre tehet szert. Ez a jutalma azért, hogy tanít másokat, és megmutatja nekik, hogy miként lehetnek sikeresek.
Kezdetben a bevételei jelentős része a katalógusok BEMUTATÁSÁBÓL és a rendelések felvételéből származik majd. Ezzel „még ma pénzt tud keresni”. Idővel jelentős jövedelemre tehet szert azzal, hogy sikeresen BELÉPTET másokat, felépít és kiképez egy csapatot arra, hogy ők is ugyanezt tegyék. A csapatának növekedéséből származó bevétel akár az egész életét megváltoztathatja. A kereseti lehetőség gyakorlatilag határtalan. Ezt nevezzük mi „az álmok valóra váltásának”. Az Oriflame javadalmazási rendszere, a Sikerterv egyrészt jutalmazza a saját eladásait, másrészt azok eladásait, akiket Ön HÍVOTT meg és léptetett be az Oriflame-hez.

Forrás: www.oriflame.hu