Sziasztok! Muhar Szilvia vagyok. 2015 nyarán egy internetes hirdetés útján jelentkeztem az Oriflame-nél, hogy szépségtanácsadó szeretnék lenni. Nagyon gyorsan fel is vette velem a kapcsolatot a mostani példaképem, Böszörményiné Antal Andrea, és ezzel egyidejűleg belecsöppentem a Győztescsapat életébe.

A sok elismerés, segítség, bátorítás nagyon hamar meg is hozta a gyümölcsét, mert a Start programot megduplázva teljesítettem a tervet és BRONZ fokozatú tanácsadó lettem 3 katalógus alatt.

Ezt Andi a sok ajándék és elismerés mellett, azzal hálálta meg, hogy részt vehettem Budapesten az Oriflame 50 éves jubileumi ünnepségén. Itt egy újabb álmom vált valóra: találkozhattam személyesen Andival, családjával és a Győztescsapat nagyon sok tagjával. Itt találkoztam először az érzéssel: feltétel nélkül szeretnek a társaim és a kis dolgok is számítanak.

Két gyermekem van, és az Oriflame-ből bejövő plusz bevétel nagyon sokat számít. Hiszen mindig kiszámítható és egy évben 17-szer van fizetésem. Nem utolsó sorban megemlíteném azt is, hogy a kezdetek kezdetén mindig azt mondták az emberek az Oriflame-re, hogy „drága”! Erre én azt válaszoltam, hogy rendben van, de ha szükségünk van egy krémre és bármelyik drogériában súlyos pénzért vesszük meg, ha nem felel, meg a bőrünknek nem kapom vissza az árát.

Az Oriflame-nél, ha valami nem megfelelő cserélhetek, illetve 100%-ban visszakapom a pénzemet, ami sajnos a mai világban nem egy utolsó szempont. Tehát összegezve én mindenkinek azt javasolnám, aki eddig gondolkodott az tovább NE TEGYE, vágjatok bele bátran az elvesztegetett idő elvesztegetett pénz is. Nagyon sok segítséget és elismerést fogtok kapni ezt ÉN garantálni tudom mindenkinek. Köszönöm, hogy a Győztescsapat tagja lehetek millió puszi mindenkinek.

Hajrá Győztescsapat!