2012. szeptemberében pár év kihagyás után ismét azon gondolkodtam kapcsolatba kellene kerülnöm ismét az Oriflame-mel, mert egyéb okok miatt azt megelőzően pár évre elszakadtam tőle. Sokat gondolkodtam ki lenne az a személy, akit találhatnék, hogy végre legyen kódszámom és tudjak ismét vásárolni kedvezményesen, mert hiányoztak a svéd kozmetikumok.

Pár nap sem telt el, amikor egyik délelőtt leszólított Kunszentmártonba, ahol élek egy barátságosnak tűnő szőke hölgy, aki kezében Oriflame katalógus volt. Elmondta, hogy ő szegedi és megkérdezte, hogy ismerem-e az Oriflame termékeit, váltanánk-e pár szót? ÉN pedig örömmel mondtam neki IGEN-t, mert legbelül azt éreztem itt ez egy isteni szikra, ezt a hölgyet az égiek küldték hozzám.

Bemutatkoztunk egymásnak, s pár perc beszélgetés után úgy éreztem jókor vagyok jó helyen. Kaptam pár darab katalógust, valamint már ott azonnal regisztrálni akartam és ki is töltöttük a jelentkezési lapot és délután már kódszámom is volt és abban maradtunk jelentkezek pár nap múlva. Amint láttam a katalóguson 1 hét volt zárásig és én minden követ megmozgatva összeszedtem családtól, barátoktól és természetesen magam részére annyi termék megrendelést, ami elegendő volt az akkori minimális 60 BP-nak.

Örömmel hívtam fel Böszörményiné Antal Andit, hogy 3 nap alatt úgy érzem összehoztam a rendelési minimumot. Azután telefonon átbeszéltük a dolgokat és ő segített nekem leadni az első rendelésemet. Lelkesen vártam a következő katalógust. Jött a karácsonyi katalógus, amiből duplán teljesítettem az előzőhöz képest.

Azután ez így ment minden 3. héten, hiszen a vásárlói köröm is bővült. S szépen lassan teljesítettem a START Programot, ami semmi nehézséget nem okozott számomra, sőt inkább egy igazi kihívás volt. Andi egyszer csak azt mondta, „Andi veled más terveim is vannak, építsünk együtt csapatot!

Először meglepődtem, hogy is fog ez történni, de gyorsan be is regisztrált alám két barátnőm és ők is elkezdtek lelkesen dolgozni. Következő alkalommal még egy ismerősöm és még egy barátnőm, akikkel először elértem az akkori 3%-os szintet. Aztán folyamatosan dolgoztunk együtt, ismét lettek új belépőim, akik közül 4-en teljesítették is a START Programot, ami már nekem is jövedelmet hozott, majd elvitt Andi magával kampányolni, ahol szintén az ő útmutatásával és segítőkészségével megtanultam hogyan tudok munkatársakat beszervezni még a csapatomba.

Már 6 ember dolgozott alattam és nemsokára elértem a 6%-os szintet.  Nagyon örültem és Andi is büszke volt rám. 2013 év végén a karácsonyi partin fenn állhattam egy színpadon, ami fantasztikus érzés volt, ott lettem köszöntve, mint 6%-os szépségtanácsadó. Családi okok miatt nem tudtam építeni utána az üzletet és megmaradtam szépségtanácsadónak. Viszont azóta is töretlenül dolgozom és rengeteg vásárlóm van, mellette munkahelyem van, amit nagyon szeretek, de az Oriflame számomra egy elkötelezettség. Bármikor bármiben számíthatok erre a tünemény Andira, úgy érzem az évek alatt nem csak a vezetőm, de a barátnőm is lett. Kitartása, segítőkészsége számomra példaértékű, amit a sikerei is mutatnak. Örülök, hogy vele dolgozhatok és hogy ő a SZPONZOROM ÉS DIREKTOROM egyben. Szeretem az Oriflamet. Számomra egy életérzés. Örülök, hogy itt lehetek a Győztescsapatban.

E kép nagyon meghatározó számomra. 2013-ban első utunk kampányolni Andival.