2009-ben még azt hittem, hogy otthon GYED-en az egy éves kisfiammal elértem mindent, amit el lehetett, volt egy biztosnak mondható munkahelyem. Bár nem kerestem annyit, amennyit szerettem volna, de szerettem a munkám és ez nekem akkor elég volt. Az az év viszont mindent megváltoztatott bennem: egy kedves, szimpatikus hölgy megszólított a szőregi rózsafesztiválon, általa megismertem az Oriflame-től kapott lehetőségeket. Akkor még nem gondoltam, hogy ő lesz a legjobb Bizalmasom, Vezetőm, Barátnőm és kislányom Keresztanyukája.

Oriflame-hez való csatlakozásomkor eldöntöttem, hogy saját részre fogok vásárolni olcsóbban. Eltelt három hónap is, amikor a párom feltette a kérdést, hogy miért nem foglalkozom azzal, amivel a Vezetőm, próbáljam ki magam Oriflame-es Mentorként. Felvettem Böszörményiné Antal Andrea Mentorommal a kapcsolatot és indultunk az úton. Lépésről-lépésre kísért és mindig elmondta mit kell tennem, hogyan tudunk eljutni az Oriflame Sikerterv lépcsőin felfelé. Megválaszolatlan kérdés sosem volt és mindig mindenre találtunk megoldást.

A sok közös élmény, kampányolás, utazás és a fizetésem összege megadta a vágyat, hogy egyre többet és többet akarjak elérni, mindent, amit lehet. 2012-ben Senior Manager lettem. Éreztem, hogy Vezetőként felelősséggel tartozom Csapatomért, őket támogatnom, segítenem kell, hogy kitűzött céljukat el tudják érni. Tudtam, hogy egy biztos háttérrel rendelkezem: egy stabil, piacvezető Cég, minőségi termékeket kínálva, egy Társ, aki minden döntésemet támogatja, ha kell véleményt mond és más szemszögből világítja meg nézeteimet és egy Vezető, aki példát mutat és mindvégig ott áll mellettem. Igyekszem a példát másolni és megadni ugyanazt a segítséget a munkatársaimnak, mint, amit én kapok a Mentoromtól.

Büszke vagyok felépített Csapatomra, akik hűségesek az Oriflame-hez, hozzám, boldoggá tesz, hogy számíthatok rájuk úgy, ahogy ők is rám. Anyaként fogom a kezüket és segítek, bármiben kell.

Azt kívánom mindenkinek, hogy lássátok meg a lehetőséget, amelyet az Oriflame ad: éljetek időben és anyagilag függetlenül! Higgyétek el, ha nekem sikerült, nektek is fog! Én segítek!

Nagy Melinda
Oriflame Manager

Tel.: +36/70-329-6384
lehetosegoriflame@gmail.com