START PROGRAM ÚJ BELÉPŐKNEK

Nagyon könnyen elkezdheted az Oriflame-es tevékenységet.

Mivel Szépségtanácsadóként a katalógusban szereplő árhoz képest 20%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a termékeinket, így első lépésként azonnal pénzt takarít meg, amikor saját részre és a családjának vásárol a katalógusból.

Második lépésben értékesítsen termékeket. Az Oriflame termékek értékesítése igazán egyszerű. Mutassa meg a katalógust az ismerőseinek, barátainak, a barátai barátainak, és vegye fel a megrendeléseket. Eladásai után azonnal 25%-os haszonra tesz szert. Minél több embernek mutatja meg a katalógust, annál több terméket tud eladni, így egyre több azonnali haszonhoz jut.

Új Szépségtanácsadóink részére speciális, három lépésből álló Start Programot hoztunk létre, amely segíti őket az elindulásban.

AZ ELSŐ LÉPÉSEK – START PROGRAM AZ ÚJ BELÉPŐKNEK

Váltsa valóra álmait szépségtanácsadóként és élvezze a luxust az Oriflame világában! Vásároljon az első 3 katalógusból miután csatlakozott hozzánk, és elegáns kozmetikumainkkal ajándékozzuk meg!

A katalógus-időszakok egyenként háromhetesek. Az első katalógus az, amely érvényessége alatt Ön csatlakozott az Oriflame-hez. Amennyiben ebből és az ezt követő 2 katalógus mindegyikéből vásárlása eléri katalógusonként a 100 bónuszpontot, ajándékainkkal élvezheti azt a luxust és eleganciát, amit az Oriflame kínál! Az ajándékok összértéke a 3 katalógus-időszakban összesen 20.295 Ft. Ilyen ajánlattal csak a Start program keretében élhet – használja ki!

Forrás: www.oriflame.hu